Strømtips

Strømtips

Strøm er en viktig del av alles hverdag. Vi ser derfor på strøm og hvordan strøm kan brukes på best mulig måte uten at det skaper en stor regning for deg. Det er jo slik at alt som koster penger må betales for. Strøm er litt spesielt her og derfor er det viktig at vi ser litt ekstra nøye på hva som er selve opplegget når det kommer til strøm og hvordan vi kan bruke det best mulig. 

Velge billig strømleverandør

Det hele starter med valget av billig strømleverandør. Når du velger en leverandør av strøm er det viktig at du velger en god leverandør av strøm. En god leverandør er en som gir deg en lav regning. Når det er sagt så trenger du ikke å velge en leverandør av strøm. Det er ganske unikt. Du får med andre ord strøm uansett, men velger du ikke en leverandør får du den som har vært der hele tiden og den leverandøren er ikke forpliktet til å holde en lav regning. 

Strøm er såpass spesielt at leverandøren har en plikt til å levere deg regning på strøm. Hvor mye strøm leverandøren må levere kommer veldig an på ditt forbruk, men vi snakker om mange ganger prisen på strøm om du ikke bestiller et abonnement. Du har 6 uker på deg til å finne et abonnement før prisen tar helt av. Når det er sagt så er det også dyrere i disse 6 ukene enn prisen ville ha vært om du hadde bundet deg til et abonnement fra dag 1. 

Bruk av varmt vann

Det koster penger å varme opp vann. I Norge bruker vi strøm til å varme opp vannet. Liker du å bade mye eller dusje ofte vil du raskt se dette på din regning. Når det er sagt så er det også andre måter å varme opp vann på hvor gass ofte er involvert. Det er mindre vanlig i norske hjem, men kan være et alternativ i norske bedrifter som krever mye varme. 

Når du dusjer vil det koste litt. Om du ønsker å spare litt på din regning kan du derfor redusere din tid i dusjen og hvor ofte du dusjer. Er du en type som liker å holde deg ren dusjer du kanskje en gang om morgenen, deretter en gang etter trening og muligens en siste gang før du legger deg. Reduserer du antall dusj eller tiden du dusjer vil du se dette på din regning. 

Bader du kan du også bruke badevannet som en varmekilde. Liker du å bade i en temperatur som er høyere enn romtemperaturen så kan du la vannet kjøle seg ned før du trekker det ut. På denne måten vil du bruke vannets temperatur til å gi ditt rom mer varme. Dette kan være en fin måte å utnytte den varmen som du har tilgjengelig, men som du kanskje ikke tenker på.

https://billigstrompris.wordpress.com